Gave fra KILLI til Otta IL - Håndball

KILLI - med hele veien!

Det er oss en stor glede å kunne meddele at Otta IL-håndball har fått tildelt en gave på hele 100.000 kr av Laila Killi m/familie. Hun kommenterer det med at;

Jeg har hatt mye glede av å være en del av idrettslaget i alle år - både som trener, utøver, foreldre, styremedlemmer og sponsor i alle år vi har drevet næringsvirksomhet på Otta. Når vi nå avslutter vår næringsvirksomhet så vil vi gjerne fullføre vårt slagord: KILLI - med hele veien!

Dette er noe vi setter enormt stor pris på, og det kommer utrolig godt med i et lite idrettslag som Otta IL. Vi er evig takknemlig for at det finnes slike folk som Laila & Co, som ser verdien og viktigheten av å bidra til at håndballgruppa skal få et ordentlig oppsving igjen! Pandemien har utvilsomt satt sine spor, så dette kommer på et perfekt tidspunkt. Vi ønsker at flest mulig skal ha lyst til å drive med håndball, uansett alder, kjønn og nivå. En ny hall er snart klar for å fylles med glade barn, unge og voksne som ønsker å være i aktivitet. Det å få servert denne type midler nå, er helt fantastisk!!

Men, det er veldig viktig for oss at pengene blir brukt riktig og fornuftig, og vi ville derfor gjerne ha noen retningslinjer fra Laila på hva vi skal forholde oss til med tanke på bruk av disse midlene. Hun kom med mange gode tanker og innspill på hvordan pengene skulle fordeles, og det kom frem blant annet at midlene blir øremerket til:

  • Kursing av trenere - Både kompetanse på trening, og ikke minst kompetanse på skadeforebygging. Håndball er

skadeutsatt, og det burde rettes mere fokus mot å unngå skader som feks. korsbåndsskader. • Dommerutdanning - Det er viktig å få i gang dommere fra tidlig alder. Dømming er GØY, og en super måte å tjene seg

noen ekstra koner på, spesielt for ungdommen. Utstyr - Her er det ønskelig at pengene skal brukes til innkjøp av utstyr for trening, men spesielt viktig med

utstyr som kan brukes til trening for å unngå skader.

Midlene skal administreres av hovedlagets daglige leder, og det er viktig å presisere at disse ikke skal forsvinne i «det store sluket», men brukes til det som er nevnt over.

I tillegg har denne rause familien gitt 100.000 kr i gave til den nye padelbanen i Øya.

På vegne av håndballgruppa vil jeg få rette en stor TAKK til Laila, Floyd og Siri! Dere er hjertelig velkommen til å fortsette på veien sammen med oss.

For håndballstyret - Otta IL, Marthe Berge Gjul

Del dette:

Vår hovedsponsor:

Sponsorer:

Jøra Bygg AS
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2023 Otta Idrettslag